Camping Råd For Både Nybegynner Og Pro Bobiler

Camping gir noen av de mest spennende reiseopplevelsene. Du kan være nær naturen og re-oppdage deg selv. Du kan lage ditt eget bål og gå fotturer også. Det er ulike ting å tenke på og gjøre før du drar for å gå camping, men disse tipsene kan hjelpe.

Når du pakker for campingturen, sørg for å pakke enten et par flip flops eller vannsko. Disse vil komme godt med i og rundt campingplassen. For eksempel, hvis du bor i en campingplass som har bad og du planlegger å ta en dusj, må du bruke sko i dusjen for å beskytte føttene mot fotsopp.

Legg ingen spor av utflukten din på campingplassen din, av miljømessige grunner og som en høflighet til parktjenestemenn som rydder opp og neste campingmannskap. Pass på at alt søppel er plukket opp, du påfyll hull du kan ha gravd og selvfølgelig, at bålet er helt ute!

Når du bestemmer deg for å gå camping du vil være sikker på at du tar med en lommelykt med noen batterier. Du ønsker å kunne se midt på natten bare i tilfelle du må stå opp og gå på do, eller bare for å flytte rundt.

Hvis kantine begynner å lukte muggen, kan du gi den en god rengjøring med natron. Plasser en liten bit av vann i kantine, og deretter legge til tre spiseskjeer med natron. Rist forsiktig, la den sitte i 60 minutter, og skyll med vann. Din kantine vil være forfriskende ren!

Pakk en bandana. Du kan bruke den som en grytekluten, bag holderen eller et håndkle. Det er mange forskjellige bruksområder for det, så sørg for at du tar en på hver camping tur med deg.

Hvis du vil være camping et sted som er veldig langt unna sivilisasjonen, så sørg for at du har fortalt flere mennesker hvor du vil være, samt hvor lenge du har tenkt å bo. Be dem ringe deg den dagen du skal komme tilbake for å ivareta din sikkerhet.

Vær sikker på at leiren brannen er helt ut før du forlater en leir. For øyet kan det virke som brannen er borte, men røre asken med en pinne, og du kan finne brennende glør. Hell nok vann og holde omrøring til du ser ikke flere glør i brannen gropen.

Hvis du er ny på camping og du går uten en mer praktisert venn, bør du vurdere å bo i en campingplass i stedet for camping i ørkenen. Dette vil hjelpe deg å lære det grunnleggende om camping mens du fortsatt har grunnleggende infrastruktur og vennlige mennesker rundt deg i nødstilfeller.

Etter å ha lest denne artikkelen, bør tankene dine være fulle av flotte campingturideer. Gjør en innsats for å tenke på denne informasjonen før turen. Tipsene vil hjelpe deg å unngå å glemme, og du kan ha den mest underholdende tiden i livet ditt.

Categories: Camping Tips