Ha Det Gøy I Skogen Med Disse Tipsene

Det er alltid viktig å gjøre litt forskning om camping før du legger ut på turen. Det er så mange forskjellige ting som kan skje mens du er der ute. Det gjør ikke vondt å være forberedt, og kan spare deg for mye trøbbel. Her er noen råd for å hjelpe deg med å få en best mulig campingtur.

Hvis du planlegger noen form for Backcountry camping, en må bære element er en brann startpakke. Hvis du er i en overlevelse situasjon, er brann en måte å lage mat, holde deg varm, rense vann, og signal om hjelp. Mange camping butikker selger brann startere som kan brukes når det er vått og ikke krever noe drivstoff. Også prøve å lage ild når du ikke er i en overlevelse situasjon slik at du vet du kan gjøre det hvis behovet oppstår.

Pakk noen spader hvis det er barn med deg på turen. Barn elsker ingenting bedre enn å grave i skitt, og å ha riktig tilbehør er avgjørende. Hvis du har plass, ta med en bøtte også. Barna vil gjerne underholde seg selv i skitt mens du pakker ut, sette opp leiren og gjøre alt du trenger å gjøre.

Når du går på camping, prøv å kjøpe ikke-ferskvarer å spise. Det er ingen kjøleskap i naturen, så alt du tar må holdes i god stand. Du kan sikkert ta med en kjøligere å sette mat i, men kjøligere vil bli lagt bulk på turen. Derfor gjør en innsats for å bringe mer ikke-fersk mat enn ferskvarer.

Camping kan være ekstremt morsomt eller ekstremt farlig avhengig av hvor forberedt du er. Pass på at du alltid går camping bare etter å ha forberedt deg selv fullt. Hvis du besøker et nytt sted, sørg for å forske sitt dyreliv, klima og geografi.

Appelsiner smaker godt, men de kan også bidra til å holde mygg borte fra deg. Ikke kast skreller når du er ferdig med dem og gni dem på deg selv. Påfør på enhver hud som er utsatt for å holde insekter unna uten kjemikalier. Det er mye billigere enn å bruke pengene dine på bug spray!

Før du planlegger å leiren i et nytt område, er det viktig å være klar over eventuelle farer som vanligvis finnes der. Du bør vite om det er dødelige edderkopper funnet der, eller hvis stupbratte klipper eller flom forekomme der. Hver campingplass har noen farer å være klar over.

Når camping, de fleste mennesker nyte slapper av rundt et bål. For å hindre at brannen blir ute av kontroll, bør du innlemme noen sikkerhetsrutiner. Først av alt, bygge din brann bort fra busker og trær slik at gnister fra brannen vil ikke starte en skogbrann. Du vil også ønske å bruke en sirkel av steiner for å inneholde bål. La aldri brannen stå uten tilsyn. Før du forlater leiren, må du sørge for at leirbålet er helt slukket og at det ikke er noen gjenværende hete glør.

Som du kan se, camping er ikke så lett som bare å sette opp et telt og sovne. Det er nok av andre ting å tenke på også. Nå som du er mer kunnskapsrik om camping, bør du ikke ha noen problemer med å komme opp med en plan for å få campingturen til å gå bra.

Categories: Camping Tips